Hvavo - Et personlig it-selskap

Kontakt oss!

Fyll ut kontaktskjema så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.

Takk! Vi svarer deg så raskt vi kan
Woops! Her har det skjedd en feil. Haster det, send e-post til hello@hvavo.no

Hvem er Hvavo?

Hvavo er IT-selskap lokalisert på Jessheim, og som ble stiftet våren 2018 med mål om å tilby rådgivning, salg og utvikling av web og applikasjons produkter til bedrifter og privatpersoner. Vi har så sett behov for å levere flere tjenester som er knyttet til original produktet, vi valgte derfor høsten 2018 å inkludere grafisk bistand i vår produktportefølje.

Vi tilbyr rådgivning, utvikling, grafisk design/bistand og drift for mobil og webapplikasjoner. Vi jobber hånd i hånd med deg som kunde for å levere et produkt både du og vi er stolte av å presentere. Produktet vil alltid leveres klart til bruk og du får hjelp av våre fleksible medarbeidere om du senere ønsker oppdateringer eller endringer.

Se våre prosjekter

Fabian Brekke

Daglig Leder / Grunnlegger

+47 994 20 779
fb@hvavo.no

Fabian K.W. Brekke (23) har erfaring fra salg av mobilteknologi og tilbehør, netthandel og ellers forretningsvirksomhet. Fabian studerer mot en bachelorgrad i Entreprenørskap og Økonomi ved Handelshøyskolen BI.

Kristian Pedersen

Utvikler / Grunnlegger

+47 950 00 675
kp@hvavo.no

Kristian Pedersen (25) har erfaring fra salg av mobilteknologi og tilbehør, netthandel, drift av it-systemer og webutvikling. Han fullførte våren 2017 en bachelorgrad i Anvendt datateknologi ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Copyright Hvavo
Designet og utviklet av Hvavo
Personvern
Kontakt oss